Impresii

Ileana Florica NăsuiTematica mi-a stârnit de prima dată interesul, motiv pentru care am decis să particip. Totul a fost pe măsura așteptărilor mele, informațiile primite fiindu-mi de un real folos. Felicitări invitatului pentru profesionalismul arătat în modul de prezentare! Felicitări organizatorilor pentru inițiativă!

Andrei Zărnescu“Materiale, sunt foarte utile, mai ales datorită referirilor la cazuri concrete din practica judiciară. Temele abordate au fost, într-adevar, dintre cele mai presante, iar opiniile și modalitatea de transmitere a informațiilor de către invitat mi s-au părut foarte utile și bine fundamentate.”

Victor Hăbăsescu“Consider că atelierul a fost de un folos incontestabil la nivel practic nu doar teoretic, iar acest lucru duce la înțelegerea și aplicarea corectă a dispozițiilor legale. Posibilitatea participanților de a interacționa nemijlocit cu invitatul în timpul/pe parcursul prezentării crează premizele ca participanții să utilizeze informațiile obținute în rezolvarea unor probleme juridice actuale – ceea ce duce, până la urmă, la sporirea calității actului de justiție. Din acest punct de vedere, atelierul este mai util decât o conferință, dat fiind că ultima este limitată sub acest aspect de formalismul specific.

Mihaela Dragomir: “Atelierul juridic mi-a fost de un real folos. În cadrul discuțiilor am aflat multe lucruri interesante. Au fost multe aspecte prezentate în cadrul atelierului pe care nu le-am sesizat la lecturarea legislației.

Av. Daiana Sâsâeac: “Am apreciat faptul că atelierul a fost foarte bine structurat iar informația a avut un conținut logic, comprehensibil, acest lucru datorându-se în mare parte faptului că aspectele expuse teoretic au fost exemplificate. Atelierul a răspuns întrebarilor practicienilor, iar paralela făcută între vechea și noua reglementare a fost extrem de potrivită. Faptul ca discursul s-a transformat repede într-un dialog cu participantii a conferit atelierului un caracter dinamic și s-a creat o atmosfera plăcută.

Ofițer de control Alexandra Zamfir: “Mi-a plăcut mult prezentarea invitatului. Mi-ar plăcea să particip și la alte Ateliere organizate de JURIDICE.ro.

Av. Bogdana Popescu: “Am fost foarte mulțumită, atât eu cât și colegii mei, de structura și conținutul atelierului. Dinamismul invitatului, caracterul interactiv al atelierului și cantitatatea mare de informatii vehiculata, ne-au dat sentimentul că, în ceea ce ne privește, nu puteam obține mai mult de la un astfel de atelier.

Av. Teodora Cazan: “Atelierul a fost prezentat foarte bine și informațiile de mare ajutor. Apreciez claritatea și caracterul documentat al fiecărui răspuns al doamnei procuror.

Av. Vilian Ciucă: “Atelier cu temă inedită, invitat desăvârșit, tematica de actualitate, informații utile și practice, prezentare exhaustivă a subiectului.

Av. Adriana Boghiu (Asgari): “Am participat cu bucurie la un atelier interactiv bine documentat și un moderator foarte bine pregatit. Tematica a fost de actualitate și utilă practicienilor. Felicitări organizatorilor pentru inițiativă!

Av. Nicușor Maldea: “Ateliere organizate excelent, materia supusă dezbaterii a fost actualizată, prezentarea materialului a fost  bine structurată, introducerea și concluziile au fost adecvate temei iar ambii invitați au captat atenția, lăsând  o bună impresie asupra competenței și pregătirii lor profesionale.

Andrei Popescu: “Atelierul mi-a adus informații foarte interesante și, în plus, mi-a oferit ocazia de a observa cum se vede materia din perspectiva invitatului. Prezentarea și discuțiile au fost foarte antrenante. M-am bucurat și că m-am aflat într-o companie onorantă.

Andrei Popescu: “Sunt încântat că am putut participa la discuții incitante, în care problemele de drept au fost luminate din toate direcțiile. Chestiunile discutate au fost diverse și cu impact practic.

Constantin Batu: “Atelierul a avut o abordarea foarte aplicată, fiind dezbătute probleme de interes pentru practicieni. Atmosfera din cadrul atelierului a fost interactivă și axată pe soluții, au fost îmbinate în mod plăcut aspectele de fond cu cele de procedură.