Impresii

Mihaela Dragomir, ref. Achiziții publice de la teorie la practică: “Atelierul juridic mi-a fost de un real folos. În cadrul discuțiilor am aflat multe lucruri interesante. Au fost multe aspecte prezentate în cadrul atelierului pe care nu le-am sesizat la lecturarea legislației achizițiilor publice.

Av. Daiana Sâsâeac, ref. Achiziții publice de la teorie la practică: “Am apreciat faptul că atelierul a fost foarte bine structurat iar informația a avut un conținut logic, comprehensibil, acest lucru datorându-se în mare parte faptului că aspectele expuse teoretic au fost exemplificate. Atelierul a răspuns întrebarilor practicienilor, iar paralela făcută între vechea și noua reglementare a fost extrem de potrivită. Faptul ca discursul s-a transformat repede într-un dialog cu participantii a conferit atelierului un caracter dinamic și s-a creat o atmosfera plăcută.

Ofițer de control Alexandra Zamfir, ref. Achiziții publice de la teorie la practică: “Mi-a plăcut mult prezentarea doamnei Florentina Drăgan. Mi-ar plăcea să particip și la alte Ateliere organizate de JURIDICE.ro.

Av. Bogdana Popescu: “Am fost foarte mulțumită, atât eu cât și colegii mei, de structura și conținutul atelierului de achiziții publice. Dinamismul lectorului, dna dr. Florentina Drăgan, caracterul interactiv al atelierului și cantitatatea mare de informatii vehiculata, ne-au dat sentimentul că, în ceea ce ne privește, nu puteam obține mai mult de la un astfel de atelier.

Av. Teodora Cazan, ref. Evaziunea fiscală. Aspecte controversate de drept penal și drept procesual penal: “Atelierul a fost prezentat foarte bine și informațiile de mare ajutor. Apreciez claritatea și caracterul documentat al fiecărui răspuns al doamnei procuror.

Av. Vilian Ciucă: “Atelier cu temă inedită, lector desăvârșit, tematica de actualitate, informații utile și practice, prezentare exhaustivă a subiectului.

Av. Adriana Boghiu (Asgari), ref. Spălarea de bani. Pericole concrete și soluții de prevenire: “Am participat cu bucurie la un atelier interactiv bine documentat și un moderator foarte bine pregatit. Tematica a fost de actualitate și utilă practicienilor. Felicitări organizatorilor pentru inițiativă!

Av. Nicușor Maldea, ref. Spălarea de bani. Pericole concrete și soluții de prevenire și ref. Evaziunea fiscală. Aspecte controversate de drept penal și drept procesual penal: “Ateliere organizate excelent, materia supusă dezbaterii a fost actualizată, prezentarea materialului a fost  bine structurată, introducerea și concluziile au fost adecvate temei iar ambii moderatori au captat atenția publicului, lăsând  o bună impresie asupra competenței și pregătirii lor profesionale.

Andrei Popescu: “Atelierul cu privire la spălarea banilor mi-a adus informații foarte interesante și, în plus, mi-a oferit ocazia de a observa cum se vede spălarea banilor din perspectiva Oficiului. Prezentarea și discuțiile au fost foarte antrenante. M-am bucurat și că m-am aflat într-o companie onorantă.

Andrei Popescu: “Sunt încântat că am putut participa la discuții incitante cu privire la evaziunea fiscală, în care problemele de drept au fost luminate din toate direcțiile. Chestiunile discutate au fost diverse și cu impact practic.

Constantin Batu: “Atelierul de evaziune fiscală a avut o abordarea foarte aplicată, fiind dezbătute probleme de interes pentru practicieni. Atmosfera din cadrul atelierului a fost interactivă și axată pe soluții. Expertul a îmbinat în mod plăcut aspectele de fond cu cele de procedură.