Impresii

Av. Vilian Ciucă: “Atelier cu temă inedită (24 noiembrie 2016), lector desăvârșit, tematica de actualitate, informații utile și practice, prezentare exhaustivă a subiectului.

Av. Adriana Boghiu (Asgari): “Am participat cu bucurie la un atelier interactiv bine documentat (24 noiembrie 2016) și un moderator foarte bine pregatit. Tematica a fost de actualitate și utilă practicienilor. Felicitări organizatorilor pentru inițiativă!

Av. Nicușor Maldea, ref. Spălarea de bani. Pericole concrete și soluții de prevenire (24 noiembrie 2016) și ref. Evaziunea fiscală. Aspecte controversate de drept penal și drept procesual penal (25 noiembrie 2016): “Ateliere organizate excelent, materia supusă dezbaterii a fost actualizată, prezentarea materialului a fost  bine structurată, introducerea și concluziile au fost adecvate temei iar ambii moderatori au captat atenția publicului, lăsând  o bună impresie asupra competenței și pregătirii lor profesionale.

Av. dr. Andrei Săvescu: “Atelierul cu privire la spălarea banilor (24 noiembrie 2016) mi-a adus informații foarte interesante și, în plus, mi-a oferit ocazia de a observa cum se vede spălarea banilor din perspectiva Oficiului. Prezentarea și discuțiile au fost foarte antrenante. M-am bucurat și că m-am aflat într-o companie onorantă.

Av. dr. Andrei Săvescu: “Sunt încântat că am putut participa la discuții incitante cu privire la evaziunea fiscală (25 noiembrie 2016), în care problemele de drept au fost luminate din toate direcțiile. Chestiunile discutate au fost diverse și cu impact practic.

Av. Laurențiu Petre: “Atelierul de evaziune fiscală (25 noiembrie 2016) a avut o abordarea foarte aplicată, fiind dezbătute probleme de interes pentru practicieni. Atmosfera din cadrul atelierului a fost interactivă și axată pe soluții. Expertul a îmbinat în mod plăcut aspectele de fond cu cele de procedură.